Bejelentés


kutyák Minden ami kutya!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Nézd meg horoszkópod!!!!Kos és kutyája
A Kos igazi vadászó jellem, előreszegett fejjel halad útján. Mindent szeret, ami a „célkeresztbe állítható”, és azonnal mozdul a vadászkürt hívó szavára. Természetes, hogy a jelleméhez legjobban a vadászkutyák illenek, mint például a hűséges és okos magyar vizsla, vagy a nála ellenállóbb, német vizsla. A Kos hölgyek válasszák bátran a foxit, mivel nem csak jól tanítható és okos jószág, de reprezentálni is lehet vele. Elmondható ez a Kos jegyű urakról is, akik szívesen mutogatják fajtatiszta kutyájuk okosságát a barátaiknak. A Kos szülöttek szívesen választanak mozgékony kutyát, mert szeretnek mozogni, sportolni. Hosszú kiképző-pórázt és könnyen levehető láncos nyakörvet viselnek ezek a kutyák.

Bika és kutyája
A Bika jelleme igen öntudatos, így az egyéniséggel rendelkező, öntudatos kutyák egészítik ki a legjobban. Vigyázniuk kell, ugyanis az ő kutyáik – gazdáikhoz hasonlóan – igen könnyen sértődnek meg és akad köztük harapós, és haragtartó fajta is. A Bika jól teszi ezért, ha legyőzi kényelmességét és hétvégeken kutyaiskolába járatja kedvencét. Hogy milyen legyen a Bika szülött kutyája? Kiváló társa a tacskó, aki töretlen akaratú és bölcs kotorékeb. Szoros kapcsolatban áll a Bika elemével a Földdel. A Basset huond, hosszú füleivel és szigorú öntudatával szintén jó választás. Ezek a kutyák nem szeretnek futni, a hosszú sétákat kedvelik. Ha a Bika szülött sportosabb életmódra vágyik, úgy válassza a boxert társnak. Az egyik legjobban tanítható, munkakutyának is alkalmas fajta igen jól illik hozzá! A Bika jegyűek kutyái többnyire széles nyakörvet és rövid, biztonságos pórázokat hordanak.

Az Ikrek és kutyája
Az Ikrekhez a gyors, sebes észjárás, és valljuk meg, a csapodárság eszméje is társulni szokott. Az Ikrek általában nem tart kutyát, mivel sűrű élettempójához nehezen lehet igazítani egy kutyus jelenlétét. Ha mégis kutyát választana, úgy a legjobb, ha egy uszkárt, vagy máltai pincsit választ magának. Ezek olyan fajták, amiket a világon mindenhova magával hurcolhat az Ikrek szülött, ráadásul igen okosak. Mivel az Ikrek nagyon szeret beszélni, ezért a kutya jó hallgatóságnak bizonyul. Választhat még bedlington terriert is. Ha keverék kutya mellett dönt, úgy feltétlen vásároljon és tartson pórázt, - amit az Ikrek szülött szívesen kihagyna - mert az Ikrek csapongó jellemét átveszi a kutya is, és fennáll annak a veszélye, hogy Ikrek szülöttünk kutyája hajlamos lesz a szökdösésére.

A Rák és kutyája
A Rák szülöttek különösen kedvelik a kutyákat, mivel a házukat vigyázzák, és kedves játszótársai gyermekeiknek. Az igazi házőrzők valók hozzájuk, olyan fajtákat válasszanak, amelyek szeretnek a gyerekekkel játszani, és akik nyugodtak, békések és kissé álmodozóak. Nem baj, ha a Rák szülött kutyája nem olyan okos, hiszen a Rák hatalmas szívével a kutyát olyannak szereti és fogadja el, amilyen. Ha kutyát vesz, válassza a spánielt, teljesen mindegy, hogy a rövidebb orrú amerikai fajtát, vagy a megszokott cooker spánielt. A loboncos bobtail is tipikus Rák szülötthöz illő kutya, sőt házat vidáman őrző buli, akit csak kertes házban illendő tartani, akárcsak a bobtailt, mivel szőrüket még a gondos és alapos Rák szülött is csak nagy munkával tudja kordában tartani. A Rák kutyája ritkán van pórázon, általában a kertben szaladgál.

Az Oroszlán és kutyája
Az Oroszlán szülött is szeret kutyát tartani, ám a kutyájától jó szolgálatot, és királyi magatartást vár el egyszerre. A kutyák közül is azokat választja ki tehát, melyeknek megjelenése királyi. Az oroszlán szülött kutyája általában nem túl okos, és nem is valami következetes nevelésben részesül, de nagyon szereti őt a gazdája és minden farkbillentésére igen büszke. A nagy testű kutyák, különösen a német dog és a dán dog tetszenek az Oroszlán jegyűnek, mivel ezek a hatalmas kutyák erőt sugároznak és tiszteletet parancsolnak. Ilyen fajta még a hazánkban egyre népszerűbb ír farkaskutya is. Az Oroszlán hölgyeknek javasolható még a csau-csau. Oroszlános megjelenése, attraktív és könnyen kezelhető bundája, és aktív természete igazán illeszkedik az Oroszán hölgyek temperamentumához. Az Oroszlán szülöttek kedvelik a szegecsekkel kivarrott, extravagánsabb nyakörveket és a piros műbőr pórázokat.

A Szűz és kutyája
A Szűz szülött imádja a rendet és a fegyelmet, ezért az ő kutyája az, amelyikkel a téren a többi kutyás példálózni szokott: -Bezzeg a Szűz szülött kutyája! Az tudja ám a mórest!
Mivel a lakásának tisztaságára igen kényes – főleg a Szűz férfi! – általában rövid szőrű és jól tanítható kutyát választ. A dalmata például nagyon jól illik hozzá, ezt igen gyakran választja is, mivel gyermekei is kedvelik ezt a 101 kiskutyából jól ismert állatot. A border collie szintén a Szűzhöz való, mert kiválóan tanítható és nagyon okos munkakutya. Jó társ még a Szűz férfiaknak a német juhász is, mivel a legjobb munkakutyák egyike, kiválóan tanítható és könnyedén veszi az összes munkavizsgát. A Szűz szülött kutyájának nyakörve és póráza általában természetes anyagból, tiszta, natúr bőrből van.

A Mérleg és kutyája
A Mérleg imádja a szépet. Uralkodó bolygója a Vénusz, így olyan kutyát választ, amely nem csupán okos, de reprezentatív megjelenésű is. A Mérleg kutyája általában kissé szertelen, de kedves jószág. A Mérleg szívesen szépítgeti, fésülgeti a kutyáját, közben kedveskedik neki, és társaságba, kutyafodrászhoz is szívesen hordja kedvencét. Hozzá illő kutyafajták a yorkshire terrier, öntudatos, ám igen kedves kutya, ráadásuk szeret csatot hordani a hajában, amit főleg a Mérleg hölgyek kedvelnek. A Mérleg szülött mindenféle szetterrel igen jó barátságot köt, az angol szetter és az ír szetter különösen illenek a mérleghez, mivel szívesen mozognak, és szeretnek szépek lenni, de jól érzik magukat a lakásban is. A Mérleg általában szép nyakörvet választ a kutyájának, finom anyagból készülőt.

A Skorpió és kutyája
A Skorpiók vagy utálják, vagy imádják a kutyát. Ha utálják, úgy az sem áll távol tőlük, hogy mérgezzék őket, vagy harcoljanak ellenük, ám ha a kutyaimádók közé tartoznak, akkor előfordul, hogy egynél több kutyát tartanak. Gyakori, hogy kutyatenyésztővé válnak. Mivel szeretik a pénzt, így menhelyet ritkán nyitnak. A Skorpiók kedvelik a harcosabb jellemű kutyákat és igen jó kapcsolatot tudnak kialakítani olyan ebekkel is, melyek csak egy gazdához kötődnek igazán. Ilyen a dobermann, aki nagyon figyelmes, intelligens, és titokzatos, akárcsak a gazdája. A rotweiler is illik a Skorpió szülöttekhez, hiszen kiváló őrző-védő fajta, aki egy gazdát ismer el. A huskey természetesen szintén a Skorpió szülöttnek ajánlható, hiszen titokzatos és nemes fajta. A Skorpió szülöttek általában korbácspórázt és fojtó nyakörvet vásárolnak a kutyáiknak, bár nem jellemző, hogy megütnék az állatot, hiszen erős jellemű emberek és egy pillantásuk elegendő hozzá, hogy a kutya viselkedése jó legyen.

A Nyilas és kutyája
A Nyilas szülött igen tisztességtudó és imádja a természetet. Többnyire van kutyája, vagy bizonyos abban, hogy életében valamikor tartani fog egyet. A Nyilas jegyűek tipikus állatbarátok, akik képesek kitartóan küzdeni a kivert kutyák jogaiért, több állatvédő és állatmenhely tulajdonos is ebből a jegyből kerül ki. Olyan fajtát válasszon, amelyik intuitív, szabadságszerető és hevesen tud szeretni. A Bernáthegyi például nagyon hasonló természetű, mint a Nyilas, bár elképzelhető, hogy a sebes észjárású nyilas inkább valami vidámabb jószágra vágyik. Olyankor válassza az újfullandit, vagy a belga juhászkutyát. Az újfullandi látszatra ugyan egy nagy medve de teli van függetlenségi vággyal, életkedvvel és igazi mentőkutya, akinek a szíve azért dobog, hogy megmentsen másokat. Ez igazán szimpatikus egy Nyilasnak. A Nyilas szülött kutyája inkább egy kendőt hord a nyakában, vagy egy madzagot, mint nyakörvet, és többnyire nem kötik őt pórázra. A Nyilas kutyája független, szuverén jellem!

A Bak és kutyája
A Bakot a munka élteti, néha túlzottan is munkamániás. Elég ritkán választ kutyát, ám hasonlóan a Szűz szülötthöz, ő is a kitűnő nevelésre helyezi a hangsúlyt. Olyan kutyát keres, amely természetesen fajtatiszta, igen nagy önuralommal rendelkezik, imád dolgozni és nagyon de nagyon állhatatos. Mi is lehetne más választás, mint a filmekből és a rendőrségi regényekből olyan jól ismert Német juhász? A Baknak szinte nem is illik más kutyafajta, hiszen egyetlen olyan munkaszerető faj sincs még egy, ami olyan hűen tükrözné Bak szülöttünk jellemét, mint a Német Juhászkutya. A Bak szülött kutyája szájkosarat és rövidre fogott kiképzőpórázt hord, biztonságos láncbetétes bőr nyakörvvel. Kennelben lakik, vagy ki van kötve.

A Vízöntő és kutyája
A Vízöntő igen független, ezért nehezen adja a fejét kutyatartásra, hiszen az sok vesződséggel jár. Ha már úgy alakul, inkább művészi értéket keres a kutyájában, valami szokatlant, valami különc megjelenésűt keres, ami nem baj, ha feltűnő, de barátságos legyen. A Vízöntőhöz igen jól illenek az agarak, különösen a hosszú szőrű és igen impozáns afgán agár, aki csak azt az embert fogadja el, akit ő jónak gondol. Ilyen a gazdája is. A Vízöntő szülöttekhez illik még a pekingi palotapincsi is, mivel ezt a kutyust könnyű a gazdájának magával vinni a társaságba is. A Vízöntő kutyája valami különleges anyagból – esetleg a gazdája által készített – pórázt és nyakörvet visel.

A Halak és kutyája
A Halak imádja a sportokat és persze a kutyákat. Legszívesebben minden gyámolításra szoruló kicsike állatot magához ölelne. Olyan, mint Szent Ferenc. Neki aztán édes mindegy, hogy ebünknek kiféle-miféle volt apja és anyja, hogy a távolabbi felmenőket már ne is keressük! A Halak szülött bizony elfogultan „keverék párti”. Meggyőződéssel vallja, hogy a keverékek sokkal okosabbak, gazdagabb érzelműek és hálásabbak, mint a fajtatiszta társaik. A felkopott állú állatmenhelyesek legtöbbje Halak jegyű, hiszen szeretettel befogadják a kutyusokat, ám a gondozásukra már nem mindig tudják előteremteni a pénzt. Jellemző, hogy a Halak jegyűnek több kutyája is van. A Halak szülött nem sokat tanítgatja a kutyáját, ezért ebe néha igen rendetlen, de imádni való imposztor lehet. A kutyus olyan pórázt és nyakörvet hord, amilyet éppen kapni lehetett, vagy amilyen a kivert állattal együtt érkezett, hisz gazdája nem fordít nagy igényt erre.
Click Here For Myspace Layouts!
Or Get Myspace CommentsIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!